Suzanne Stikvoort-Quéré

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanne Stikvoort-Quéré en ik ben geboren in 1971. Ik ben getrouwd en een trotse moeder van 3 dochters (1999, 2001, 2003).

Na mijn middelbare school te hebben afgemaakt in Engeland, ben ik gaan werken voor de KLM; eerst op Heathrow als grondstewardess en later gaan vliegen als stewardess. Dit heb ik 9 jaar met veel plezier gedaan en veel van de wereld gezien!

Toen mijn oudste dochter geboren was, vond ik het niet meer fijn om zo veel van huis te zijn en ben ik gestopt met vliegen. Vervolgens heb ik bedacht, wat ik echt graag wilde en dat was om met kinderen te werken; toen heb ik besloten om de Pabo te gaan doen in Deventer.

Na 4 jaar Pabo, ben ik gaan werken voor Leerplein 055 in Apeldoorn als leerkracht. Ik heb als invaller voor veel verschillende groepen gestaan en ook op verschillende scholen, zowel in het regulier als in het speciaal basisonderwijs. Na een tijdje heb ik een vast contract gekregen en ben ik me gaan specialiseren in kinderen met speciale behoeftes. (Master Special Educational Needs, bij het Seminarium van de Orthopedagogiek, afgerond in 2010). Vervolgens heb ik 3 jaar gewerkt als Intern Begeleider bij Leerplein055.

In het  schooljaar (2013-2014) ben ik gestopt als IB-er en werkte alleen nog maar af en toe als leerkracht in groep 7. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf (Kindercoach Apeldoorn) opgezet. Ik coach nu kinderen,  geef RT en begeleiding aan kinderen, die hulp nodig hebben.

Na de zomer van 2014 ben ik geheel gestopt met lesgeven bij Leerplein055 om me te richten op mijn mooie bedrijf; Kindercoach Apeldoorn. Mijn droom is uitgekomen en ik doe dit werk met hart en ziel. De hulp die ik nu 1 op 1 kan geven aan kinderen is heel waardevol en ik merk, dat ik kinderen meestal in niet al te lange tijd weer op het juiste spoor kan zetten.