Trots op mijn website!

 

 

Vandaag heb ik als een tierelier gewerkt aan mijn (al zeg ik het zelf) mooie site!

Ik ben tot nu toe helemaal tevreden en super geholpen door Christine Spinder van Social Media and Buisness! Misschien leuk om ook eens op haar site te kijken! www.socialmediainbusiness.nl

Natuurlijk ben ik nog lang niet klaar en hoop ik, dat je er een beetje doorheen kan prikken. Ik kon hem namelijk niet niet live doen. Dat is natuurlijk wel jammer, want nu zit er nog van alles van de zgn template op mijn website. Dus ik stel voor om die stukjes te negeren en een idee te krijgen, waar ik nu mee bezig ben. Binnenkort zal het er zeker nog mooier uitzien; dat beloof ik!

Vooralsnog geniet ik van het invullen van alle pagina’s. Het is leuk om op deze manier na te denken over waar ik mee bezig ben en mijn droom ‘Kindercoach Apeldoorn’ lijkt nu langzaam maar zeker vorm te krijgen.

Alvast bedankt voor het bezoeken van mijn site!

Liefs,

Suzanne

 

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>